Android-programozás
avagy hogyan készítsünk alkalmazást egymilliárd felhasználónak
avagy hogyan készítsünk alkalmazást egymilliárd felhasználónak

Az Android-programozási tanfolyammal egy egyre jobban előtérbe kerülő igénynek szeretnénk megfelelni. Köztudott, hogy minden egyes nap közel félmillió Androidos okostelefont aktiválnak világszerte. Hamarosan olyan hatalmas alkalmazásvásárlói réteg jelenik meg a világon, amilyenre még nem volt példa. Itt az idő, hogy ha valakinek alkalmazásötlete van, valósítsa meg, töltse fel az alkalmazását az Android Marketre, majd várja a "csodát". Az első kettőben egyértelműen tudunk segíteni.


VIDEÓ!!!
Tartottunk egy egyórás bemutatót a képzésből, amit itt tudsz visszanézni: http://www.youtube.com/watch?v=AwvgpZNLm48.


 

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
A tanfolyamot mindazoknak ajánljuk, akik érdeklődnek az Android-okostelefonok képességei iránt, és szeretnék a beépített lehetőségeket saját ötleteiknek megfelelően felhasználni. Az Ideális Hallgató élénk késztetést érez a telefon eszközkészletére (fényképezőgép, GPS-navigáció, giroszkóp, telefonképességek) épülő saját alkalmazás készítésére. Ajánljuk a tanfolyamot korábbi JAVA-tanfolyamunk hallgatóinak is, mert a téma izgalmas, a fejlesztői környezet pedig hasonló.
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
MEGSZEREZHETŐ KÉPESSÉGEK
A tanfolyam elvégzése után a hallgatók képessé válnak saját Android-alkalmazás készítésére, hibakeresésre (debuggolás), a telefon beépített képességeinek, valamint hálózati szolgáltatásoknak a felhasználására, az Android Market kezelésére. Egyszóval el tudnak indul az úton, hogy sikeres alkalmazásokat tudjanak önállóan készíteni és publikálni.
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 69 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 69 000 Ft + áfa.

MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.