HTML5 programozás
avagy a HTML5 nyelv rejtelmei, nem középiskolás fokon
avagy a HTML5 nyelv rejtelmei, nem középiskolás fokon

A HTML5 egy világszabvány. Aki HTML5-ben ír programot, egyszerre ír Windows 8-ra, Androidra, iPhone-ra, és mindenre, amiben HTML5-kompatibilis böngésző van. Ezen a tanfolyamon megtudhatjuk, hogy vajon a HTML5 valóban egy új programozási rendszer, és nem csak egy nagy "semmi", amit <tagek> közé írnak. Nem véletlenül választották Redmondban a Windows 8 legelterjedtebb programozási felületének a HTML5-öt.
Lesz itt szálkezelés, drag'n'drop, navigációs adatok kezelése, grafika, és minden, amit eddig csak a "komoly" rendszerek tudtak. Ez pedig jó alapot teremt arra, hogy komolyabb, világraszóló alkalmazásokat fejlesszünk.

 

 

 

 

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék megismerkedni a HTML5 új képességeivel, vagy programozói szabadságra vágynak, mert az szeretnék, ha az alkalmazásuk mindenféle kütyün futna.
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
MEGSZEREZHETŐ KÉPESSÉGEK
A tanfolyam végeztével a hallgatók képesek lesznek interaktív webes alkalmazások elkészítésére, telefonon futó progik barkácsolására, világmegváltó ötletek kivitelezésére.
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 69 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 69 000 Ft + áfa.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A HTML5-tanfolyamhoz tetszőleges HTML-szerkesztőprogram használható. Az oktató Visual Studiót fog használni, így az előadások követéséhez ez a melegen ajánlott eszköz. A Visual Studió természetesen csak Windows operációs rendszeren fut, és kell neki vagy 4 GB memória.
MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.