Linux alapozó
avagy velünk minden kezdet könnyű
TANFOLYAM HOSSZA
40 ÓRA
Befejeződött:
2010. 11. 16.
avagy velünk minden kezdet könnyű

Ajánljuk a tanfolyamot mindazoknak az informatikusoknak, akik érdeklődnek a Linux rendszerek iránt, vagy már használják azokat, de tudásuk megszilárdításhoz szeretnének biztos alapot szerezni. A tanfolyam során nem csak széleskörű, de gyakorlati tapasztalatra is szert tehetnek . A témakörök a felhasználói szintű rendszer kezeléstől, az egyszerű és összetett fájlkezelésen át, az alapvető rendszergazdai feladatokat is felölelik és gyakorlat orientáltan ismertetik meg a hallgatókkal.
 

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
Kezdő és középhaladó Linux felhasználóknak valamint kezdő adminisztrátoroknak, akik már ismerik valamennyire a parancssor és a Linux lehetőségeit és alkalmazásokat, de a teljeskörű alapozás terén úgy érzik van javítani valójuk. A mély és fontos alapismeretek elsajátítása nélkül a későbbiekben nehezebben, lasabban végezhetők el a a magasabb, specializált tudást igénylő feladatok, mivel ezekre az alapokra épül a további tudás. Aki szeretne széleskörű, alapos tudásra szert tenni, hogy a későbbiekben biztos lábakon álljon a tudása.
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
MEGSZEREZHETŐ KÉPESSÉGEK
A tanfolyamot elvégzett hallgatók széleskörűen megismerik a Linux használatát, egy átlagos felhasználónál illetve kezdő adminisztrátornál mélyebb tudással fognak rendelkezni. Tisztában lesznek olyan feladatok elvégzésével és olyan összefüggésekkel, melyek nem csak megkönnyítik a későbbi feladatvégzést bonyolultabb szituációkban, hanem egyenesen szükséges azok korrekt elvégzéséhez.
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 69 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 69 000 Ft + áfa.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A hallgatók a teljes infrastruktúrát alkotó virtuális gépeket OVF formátumban megkapják.
MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.