MS SQL Server programozása
avagy tanuljuk meg az adatkezelés csínját-bínját!
avagy tanuljuk meg az adatkezelés csínját-bínját!

A gyakorlatorientált képzés egy kereskedelmi mintaadatbázison keresztül bemutatja az SQL-nyelv szerteágazó lehetőségeit. Megtanuljuk az adatok rögzítésének, módosításának és törlésének módját. Mindenféle szűrési, rendezési és csoportosítási feltételt kielégítő lekérdezéseket fogunk gyártani. A lekérdezések eredményét felhasználhatjuk közvetlenül is, vagy akár egy webes alkalmazás (ASP.NET) felé is irányíthatjuk. A főnökünk nem fog tudni olyan kimutatást kérni, amire ne adnánk választ!

Kinek ajánljuk
A tanfolyamot olyan rendszergazdáknak ajánljuk, akik napi rendszerességgel találkoznak SQL Serverrel, vagy adatbázist használó programokkal. Ajánljuk olyan fejlesztőknek, akik adatbázisalapú programokat fejlesztenek (.NET, PHP), illetve olyan informatikusok részére is fontos lehet, akik most ismerkednek az adatbázisokkal és az SQL-nyelv alapjaival. Számukra egy jól rendszerezett képzést állítottunk össze, melyben széleskörű tudást szerezhetnek az SQL Server programozásából. A hallgatóság a tanfolyamon megszerzett tudást egy részét más adatbázis szervereken is könnyedén fel tudja majd használni (MySQL, Oracle).

Szükséges előismeretek
Alapvető informatikai ismeretek, Windows alapismeretek

A tanultak hasznosítása a való világban
A hallgatók a tanfolyam elvégzése után képesek lesznek egy vállalati rendszerben működő adatbázisszerveren SQL-lekérdezéseket írni és futtatni, illetve képesek lesznek bonyolultabb kimutatások készítésére is.  

Információ a virtuális gépekről
A tanfolyam elvégzéséhez szükséges virtuális környezetet (virtuális gépet) a tanfolyam kezdete előtt letölthetővé tesszük, így az otthoni tanulás mindenki számára telepítgetések nélkül, azonos munkakörnyezetben lesz végezhető.

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 59 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 59 000 Ft + áfa.

MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.