Haladó PHP
avagy hogyan építsünk biztonságos blogszféra oldalt
avagy hogyan építsünk biztonságos blogszféra oldalt

A gyakorlatorientált képzés során egy komplett blogszféra kiépítésével áshatják bele magukat a kezdő fejlesztők a PHP rejtelmeibe. Amellett, hogy megtanulják az alapvető funkciók programozását, igyekszünk rámutatni a leggyakrabban előforduló webes programozói hibákra is, amelyek rosszindulatú támadások célpontjai lehetnek. Nem csak az alapoktól kezdve írjuk meg, de azt is megnézzük, hogy hogyan lehet egy webalkalmazást hatékonnyá és biztonságossá tenni.


 

icon
MI IS AZ A PHP?
A PHP egy általános szerveroldali szkriptnyelv, melyet dinamikus weblapok készítésére használnak. Az első olyan szkriptnyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A hagyományos HTML lapokkal ellentétben a kiszolgáló a PHP-kódot nem küldi el az ügyfélnek, hanem a kiszolgáló oldalán a PHP-értelmező motor dolgozza fel azt. Ez azt jelenti, hogy a statikus HTML-t remekül kiegészíti: az értékeket valós időben generálja le, ami által a felhasználó nem csak nézheti és olvashatja az oldalt, de különféle műveleteket is végezhet rajta.
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már belekóstoltak a webprogramozásba más nyelveken, de szeretnének megismerkedni a legnépszerűbb webes programozási nyelvvel is. Ajánljuk azon kezdő PHP fejlesztőknek, akik mélyebben ismerkednének meg a PHP fejlesztéssel, és főleg gyakorlatorientált képzést keresnek. Számukra egy jól rendszerezett kurzust állítottunk össze, melyben széleskörű tudást szerezhetnek a PHP programozás finomságaiból.
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
A tanfolyamon az alapokra építkezve megtanuljuk, hogyan kell gyakorlatban kiépíteni egy blogszférát, és az alatta nyugvó adatbázis tervezését. Minden olyan funkciót, amely kapcsolódik a biztonságos működéshez: robotok elleni védekezést, a fájlkezelés során fellépő típushibákat, és azt is, hogy hogyan kell fokozni a felhasználói élményt. Létrehozunk dinamikus képeket, és a keresőoptimalizálásba is belekóstolunk. Megtanítjuk a fontosabb keretrendszereket, amikhez egyszerű példaalkalmazásokat is létrehozunk.
MEGSZEREZHETŐ KÉPESSÉGEK
A hallgatók a tanfolyam elvégzése után képesek lesznek egy teljes webalkalmazást létrehozni, ami lehet egy webáruház, egy hírportál vagy akár egy szociális hálózatra épülő közösségi oldal. Továbbá képesek lesznek ezeket a webalkalmazásokat hatékonnyá és biztonságossá tenni.
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 69 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 69 000 Ft + áfa.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A tanfolyam elvégzéséhez szükséges virtuális környezetet (virtuális gépet) a tanfolyam kezdete előtt letölthetővé tesszük, így az otthoni tanulás mindenki számára telepítgetések nélkül, azonos munkakörnyezetben lesz végezhető.
MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.