Kliensalkalmazás fejlesztése weben és desktopon
avagy Silverlight és WPF-fejlesztés XAML-alapokon
TANFOLYAM HOSSZA
40 ÓRA
Befejeződött:
2010. 12. 20.
avagy Silverlight és WPF-fejlesztés XAML-alapokon

Csatlakozz be a Nagy .NET képzés második felére, ahol a jövő technológiáit bemutató WPF-fel és Silverlight-tal ismerkedhetsz meg. Aki ezt tanulja, ha nem is egy életre, de évekre bebiztosítja tudását az idő mindent elporlasztó vasfoga ellen. Hol van már a WinForms? Ki áll meg manapság a statikus HTML-oldalak szintjén? A WPF és a Silverlight lehetőségeit egy-egy egyszerű, mégis jól használható alkalamzás kifejlesztésével ismerjük meg.

Kinek ajánljuk
A képzést ajánljuk mindazoknak, akik meg szeretnének ismerkedni a következő generációs megjelenítési technológiákkal mind Windows kliens (WPF), mind pedig Web-es oldalról (RIA-technológia, azaz a Silverlight), mindezt gyakorlati, látványos példákon keresztül.A WPF és a Silverlight közös alapokon nyugszik (XAML), így a tanfolyam első egyharmadában a XAML alapokkal fogunk megismerkedni Silverlight példákon keresztül (ami 99%-ban a WPF-re is igaz), majd ezek után a fennmaradó részben fele-fele arányban foglalkozunk a Silverlight és a WPF speciális részeivel.

Szükséges előismeretek
C# 2.0-3.0 alapvető (objektum-orientált) programozási ismeretek.

A tanultak hasznosítása a való világban
A képzés végeztével a hallgatók képesek lesznek modern, felhasználói élményben(UX) és médiában gazdag internetes (Silverlight) és dekstop (WPF) alkalmazásokat fejleszteni.

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 62 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 62 000 Ft + áfa.

MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.