App! iOS mobilalkalmazás-fejlesztés

Ingyenes iOS előadások!
2014. március 20-án iOS update képzés indul. Ehhez alapként szükség lesz a lenti korábbi iOS tanfolyam 1. és 2. napjának előadásaira, így ezeket ingyenessé tettünk. Bejelentkezés után szabadon megtekinthetővé válnak.
Bónuszként szintén hozzáférhetővé tettük a 4. és 8. nap anyagait is.


Az iPhone és az iPad az a két eszköz, melyre egy mobilalkalmazásnak mindenképpen el kell készülnie, mégpedig azért, mert az iOS-platform a fizetőképes alkalmazásvásárlók gyűjtőhelye. Ennek ellenére mobilos és tabletes fejlesztőkből egyaránt hiány van, míg az igény folyamatosan nő az ilyen alkalmazásokra. Tanfolyamunk nem titkolt célja, hogy ezen változtassunk.
A képzés gondosan összeállított tematikája szigorúan követi az iOS-alkalmazások kódolásának, fejlesztésének bevett folyamatait. Az alapok elsajátítása után ízekre szedjük az Apple operációs rendszerére való fejlesztés minden fontos állomását. A kódolás strukturális kérdéseitől, a szenzorok és egyéb hardverelemek használatán át az Apple-ökoszisztéma különlegességeivel egyaránt foglalkozunk.
A tanfolyam gerincanyagát elismert hazai cégek vezető iOS-fejlesztőinek, projektvezetőinek, sikeres appok készítőinek vendégelőadásai színesítik.

 

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
Nyelvet vagy platformot váltóknak, kezdő, középhaladó iOS-fejlesztőknek, illetve fejlesztési projekmenedzsereknek, hogy kellő rálátásuk legyen a fejlesztési folyamatokra és technikai lehetőségekre.
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
MEGSZEREZHETŐ KÉPESSÉGEK
A résztvevők a mai magyar mobilalkalmazás-fejlesztői piacon versenyképes, keresett tudáshoz jutnak. A képzés elvégzői bátran csatlakozhatnak fejlesztői csapathoz, vagy kezdhetnek bele saját alkalmazás építésébe.
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 85 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 85 000 Ft + áfa.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
OS X-et futtató számítógép (Mac vagy virtualizált környezet) Telepített Xcode 4.x (lehetőleg a legújabb, ez jelen pillanatban a 4.6-os; az iOS 6 a 4.5-től támogatott) Az iOS-re való fejlesztéshez a Mac App Store-ból ingyenesen letölthető Xcode-ra van szükség, ez tartalmaz minden olyan eszközt, mely a fejlesztéshez szükséges (SDK, IDE, emulátor, stb.). A tanfolyamon iOS 6-ra fogunk fejleszteni, de az elmondottak jelentős része hasznosítható korábbi iOS verziókra való fejlesztés esetén is. Saját iPhone/iPad/iPod Touch birtoklása előny, de semmiképpen sem előfeltétel a tanfolyam hallgatásához. A bemutatott példák túlnyomó többsége szimulátoron is működni fog. Ezen túl azt is vegyük figyelembe, hogy aki a saját mobilkészülékén szeretné tesztelni az alkalmazásait, annak be kell lépnie az Apple iOS Developer Program-ba (https://developer.apple.com/programs/ios/), mert az ingyenes hozzáférés sajnos csak a szimulátoron való tesztelést teszi lehetővé.
MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.