App! design képzés
Mobilalkalmazás-fejlesztés: felülettervezés és dizájn
TANFOLYAM HOSSZA
20 ÓRA
Befejeződött:
2012. 06. 14.
Mobilalkalmazás-fejlesztés: felülettervezés és dizájn

A HWSW tavalyi évben megrendezett App!2011 elnevezésű mobilalkalmazás-fejlesztői konferenciáját nagy érdeklődés követte, hiszen mintegy 400 ember látogatott el a rendezvényre. Hogy a lelkes közönség egy-egy témában mélyebben is elmerülhessen, a HWSW velünk közösen most nagyszabású App! képzést indít felülettervezés és design témában.


A mobil app felület közel van a webhez és az asztali alkalmazásokhoz is, de minden szempontból teljesen különböző megközelítést igényel. A piacon lévő termékek fejlesztői közül rengetegen ezt mégis figyelmen kívül hagyják. Az interaktív, gyakorlatorientált képzés résztvevői hét elismert szakember tolmácsolásában ismerkedhetnek meg a felület- és struktúratervezés naprakész mikéntjeivel, felhasználói interfészekkel, interakciókkal, illetve a tipográfiával és a dizájnnal.

 

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
A képzést azoknak ajánljuk, akik okostelefonos appok létrehozásánál szeretnének felelősen és hozzáértőként részt venni a tervezésben, előkészítésben és a felületek megalkotásában. A specializált területek képviselői mély ismereteket szerezhetnek a szomszédos munkafázisok mikéntjeiről, az egyéni fejlesztők pedig önállóan használható gyakorlati ismereteket szerezhetnek. Ezen felül kifejezetten ajánljuk azoknak a szakembereknek, akik más platformról nyergeltek át a mobil szcénába. Android, iOS, WP7, Blackberry nem akadály, a tananyag kombinált, adott témakörök pedig operációs rendszer függetlenek.
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
MEGSZEREZHETŐ KÉPESSÉGEK
A tananyag elsajátításával a hallgatók a mai magyar mobilalkalmazás-fejlesztői piacon jutnak forintra váltható előnyökhöz. A fejlesztés első szakaszában számtalan olyan hiba válik elkerülhetővé, ami jelentősen hosszabíthatja meg időben a munkát és növelheti a költségeket. Az itt tanult friss és alapos tudással akár egy csapat tagjaként, akár vezetőjeként a teljes projekt hatékonyságát növelhetik a hallgatók.
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 55 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 55 000 Ft + áfa.

MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.