Kisvállalati Linux szerver
avagy költséghatékony irodai kiszolgáló minden feladatra
avagy költséghatékony irodai kiszolgáló minden feladatra

A gyakorlatorientált képzés egy kisvállalkozás irodájában szükséges kiszolgáló üzembe helyezésére és a naponta előforduló valós feladatok elvégzésére koncentrál. Többek között ilyen feladat egy levelező szerver valamint fájl- és nyomtatószerver beállítása, levélszemét és vírus szűrése, Windows kliensekkel történő együttműködés, valamint az ezekhez kapcsolódó feladatok és parancsok, felületek kezelése.

Videó!
December 1-én tartottunk egy online bemutatót a képzésből. Ha esetleg lemaradtál róla, itt visszanézheted.


Kinek ajánljuk
Olyan informatikusok részére ajánljuk, akik még nem ismerik a Linux alapú rendszereket, de elérkezettnek látják az időt, hogy ezen változtassanak. Számukra egy gyors és hatékony oktatást állítottunk össze egy olyan disztribúció köré, mely könnyen használható megoldást ad a kisvállalkozásoknak és kezdő linux adminisztrátoroknak. Az itt megtanultak jó alapul szolgálhatnak a Linux alapú rendszerek és parancsok izgalmas világának további, alaposabb megismeréséhez.

Szükséges előismeretek
Alapvető hálózati és adminisztrátori ismeretek

A képzésen tanultak hasznosítása a való világban
A tanultak, a parancssorban is megismert eszközök, és a kisvállalati disztribúció használatának megismerése képessé teszi a hallgatókat, hogy egy kisvállalkozás mindennapi igényét kielégítő kiszolgálót telepítsenek, valamint üzemben tartsanak.

Technikai tudnivalók
Legalább 3GB memóriával rendelkező számítógép, VirtualBox virtualizációs szoftver, mely ingyenes letölthető a www.virtualbox.org honlapról.

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 69 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 69 000 Ft + áfa.

MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.