VMware 5 virtualizáció
avagy a VMware ESXi rendszer felépítése és üzemeltetése
TANFOLYAM HOSSZA
40 ÓRA
Befejeződött:
2012. 06. 7.
avagy a VMware ESXi rendszer felépítése és üzemeltetése

Különös kalandra hívjuk a virtualizáció iránt érdeklődőket: a tanfolyamon összetett VMvare virtuális rendszert építünk egyetlen gépen - szegény VMware-it is virtualizáltan fogjuk futtatni! Hiszen az a célunk, hogy majdhogynem tetszőlegesen bonyolult VMware-rendszert építhessünk anélkül, hogy el kellene mennie bárkinek a vasboltba.
Ezen a tanfolyamon minden virtualizációk "ősét" a VMware-rendszert tekintjük át az alapoktól a nagy rendelkezésre állásig, a telepítéstől a fürtözésig. Mindenképpen érdemes a VMware rendszerével foglalkozni, mert - legalábbis az elmúlt évekig - általában az újdonságok a VMware háza tájáról érkeztek, a többi hasonló szoftver mindig ezeket a megoldásokat másolta. Élen járni jó érzés!

 

 

icon
icon
KIKNEK AJÁNLJUK?
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a VMware vállalati virtualizációs technológiájával, és szeretnének elmélyedni az üzemeltetés rejtelmeiben, mert napi munkájuk során VMware-t üzemeltetnek, vagy épp bevezetés előtt állnak.
icon
MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?
MEGSZEREZHETŐ KÉPESSÉGEK
A tanfolyam végeztével a hallgatók képesek lesznek kisebb cégek VMware infrastruktúrájának üzemeltetési környezetének kialakítására, a meglévő rendszerek virtualizációjára és a rendszer üzemeltetésére. Ez nem egy hivatalos VMware képzés, így nem szerepel a céljai között, hogy vizsgára felkészítsen.
DÍJSZABÁS

Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt) magánszemélyek részére:

BRUTTÓ 69 000 Ft

Cégek, intézmények részére: 69 000 Ft + áfa.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az otthoni hallgatóknak rendelkezniük kell egy olyan számítógéppel, amire mindent feltelepíthetnek. Ennek a számítógépnek a következő felépítés ajánlott: VT-támogatás (ez elengedhetetlen), és sok memória, ha valaki sok VMware szervert szeretne futtatni (8GB ajánlott). Magára a vasra tetszőleges operációs rendszert telepíthettek, a lényeg, hogy fusson rajta a VirtualBox 4.1.6, mert ebben - csodák csodájára - el lehet indítani akárhány VMware ESXi Servert :)
MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A TANFOLYAMON?
Minden előadásról videó készül, melyet a résztvevők tetszőlegesen visszanézhetnek, illetve le is tölthetnek.